Breda in Dialoog

Sinds 2012 wordt in Breda de Week van de Dialoog gehouden. Dit jaar kan je van 30 oktober tot en met 8 november weer op verschillende locaties in Breda deze inspirerende gesprekken voeren. Ook op andere momenten kun je aansluiten bij dialogen. Onder leiding van getrainde gespreksbegeleiders en aan de hand van de dialoogmethodiek delen deelnemers ervaringen en dromen. Zo ontstaan nieuwe inzichten, ideeën en initiatieven. De dialoogtafels vind je op persoonlijke, inspirerende, karakteristieke Bredase plekken. Het thema is vooraf bekend, wie je aan tafel treft en wat de dialoog je oplevert is een verrassing

Datum: dinsdag 3 november 2020
tijd: 09:45 - 12:00

Stichting Buurthuis Geeren Noord is een Buurthuis waar meer dan 25 nationaliteiten samenkomen. Dankzij de inzet van vrijwilligers is het een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

In dit buurthuis ben je van harte welkom voor een dialoog over "Erbij Horen"

Praat mee en luister naar verhalen van anderen over Erbij Horen in je buurt, op je werk, op school, in het park, bij de club in je omgeving. Open je hart, wees nieuwsgierig en laat je verrassen in een gelijkwaardig gesprek met mensen die je anders niet vanzelf tegenkomt!

Schrijf je hieronder in voor deze dialoog.

Opmerking: Je kunt inlopen vanaf 09:45 uur, de dialoog start om 10:00 uur. We organiseren dialogen vanuit de geldende regels rondom het Coronavirus. Je bent van harte welkom als jij daar ook rekening mee houdt!

Nog 7 plaats(en) beschikbaar

Gespreksleider(s) gezocht!

wilt u inschrijven als gesprekleider of deelnemer selecteer 1 van de links door dubbel te klikken op de link en gebruik dan uw rechtermuis knop en vervolgens te klikken op "ga naar" 

 

http://dialoogtafels.azurewebsites.net/dialoogtafel/671/inschrijven-deelnemer

 

http://dialoogtafels.azurewebsites.net/dialoogtafel/671/inschrijven-gespreksleider

 

Laat uw opmerkingen zowel positief als negatief aan ons weten.

Stichting Buurthuis Geeren Noord

Philips Lammekensstraat 30

4827 CM Breda

Tel: 076-5714330

KvK nummer: 67430090